Отслабване и оформяне на тялото с

Искате да отслабнете, но не успявате да го постигнете с нормални тренировки.

Предлагаме Ви Хипокси метода за отслабване и оформяне на желаните от Вас части от тялото. Физическите упражнения водят до редуциране на обща телесна маса, като се запазват същите пропорции на фигурата, но не могат да премахнат локалните натрупвания в проблемни зони.
Хипокси методът премахва нежеланите мазнини, точно там, където не искате да ги имате.

За да премахнете упоритите мастни натрупвания, имате нужда от наличие на активна кръвна циркулация.

Само при наличие на активна кръвна циркулация мазнините могат да бъдат премахнати, транспортирани и включени, като енергиен източник. За да изгорите мастните натрупвания в дадена зона имате нужда от локално подобрено кръвоснабдяване и циркулация на кръвта в тази зона. В бедните на кръвна циркулация зони, се образуват дълготрайни и упорити мастни депа.
Кръвна циркулация в различни зони на тялото.
Лесно е да се докаже разликата между обикновена тренировка и HYPOXI терапия. След 30 минути кардио тренировка ще установите разлика в кожната температура на отделни части от тялото, например корема и седалището остават остават студени, заради лошото кръвоснабдяване, докато всички останали са топли. С HYPOXI терапията постигате повишение на локалната кожна температура в проблемните зони с три до шест градуса, което доказва повишена кръвна циркулация в тези области.

Ефективна терапия за отслабване с хипокси.

Hypoxi Dermology Comfort (HDC) – включва лечение на целулит и подобряване еластичността на кожата.
Използването на положително и отрицателно налягане увеличава кръвната циркулация в мастната тъкан. Използването на вакуум, насочва кръвта в дермалния слой и мастната тъкан. Кръвта навлиза в проблемите места и ефективно изнася мастните киселини извън тъканите.
Последващата фаза на компресиране спомага за транспортирането им към мускулите, където се използват като енергиен източник за леката кардио тренировка, съпътстваща терпията.
Вакуумът и компресията са ключът към успеха на този вид терапия.
Резултатите са видими само след няколко процедури.

Отслабване и оформяне.

Trainer L250 е специално създаден за целенасочено елиминиране на мазнините от долната част на тялото, въздействайки върху корем, паласки, крака и седалище. Постоянната промяна в налягането засилва кръвната циркулация. Силата на гравитацията и карането на колело в легнала позиция ускорява транспорта на мастни киселини и лимфна течност от краката.
Налягането в артериите и вените се неутрализира, позволявайки на лимфа, токсини и мастни киселини да достигнат до кръвопречистващите органи.
За да промените ефективно и дълготрайно формата на Вашето тяло е много важно да активирате процеса на горене на мазнини в проблемните за Вас зони. Този метод за отслабване се фокусира върху разграждане на мастните депа и се основава на два взаимно допълващи се елемента.
Обща стимулация на метаболизма, чрез лека кардио тренировка
Целенасочено повишаване на кръвната циркулация, чрез редуването на вакуум и компресия.

Стегнатият корем може да бъде постигнат по-бързо с Хипокси отколкото с коремни преси.
Отслабване – корем:

По време на упражненията кръвта се насочва към мускулите, а не към мастните клетки – Vacunaut коригира посоката на кръвния поток и Ви осигурява по-добри резултати. Мрежата от барокамери, вградени в костюма, поражда положително и отрицателно налягане, което увеличава притока на кръв към мастните депа.
Vacunaut може да бъде използван ефективно с всички кардио машини.