Как работи хипокситерапията

Целенасочено изгаряне на мазнините в зона паласки, ханш и бедра

 

Причини

Генетичната предиспозиция е да трупаме мастни запаси в определени зони на тялотоq чрез дермалния слой на кожата и мастната тъкан. Това е енергиен запас за „по-гладни” дни. Единствено кръвта придвижва енергия и мастни киселини. Ако кръвообращението е слабо, то мастните киселини остават по местата. Лесно можем да определим кои части на тялото са с лоша кръвна циркулация. След нормална тренировка тези райони са с по-ниска температура на повърхността в сравнение с тези с добра кръвна циркулация.

Последствия

Упорити мастни натрупвания в определени области, трудно реагиращи на диети и упражнения. Това е така, защото тялото изгаря мазнини, до които има по-лесен достъп чрез кръвообращението.

 

Решение

Решението е активиране на изгаряне на мастните киселини, чрез повишаване на кръвната циркулация в проблемните зони.

Камера L250 във фаза на вакуум помага на кръвната циркулация да достигне в мастната тъкан на корем, паласки, крака и седалище. Във фаза без вакуум въртейки педалите вашите мускули помагат на лимфата и венозната система да транспортира мастните киселини далеч от тези зони. Движението на мускулите по време на тренировка използва тази енергия и така резултатът е естествен и дълготраен.

Целенасочено изгаряне на мазнини на корем и бедра

Отслабването на корема освен естетическо има и важно физическо и здравословно значение за тялото.

 

Причини

Генетичната предиспозиция е да трупаме мастни запаси в определени зони на тялото, чрез дермалния слой на кожата и мастната тъкан. Това е енергиен запас за „по-гладни” дни. Единствено кръвта придвижва енергия и мастни киселини. Ако кръвообращението е слабо, то мастните киселини остават по местата. Лесно можем да определим кои части на тялото са с лоша кръвна циркулация. След нормална тренировка тези райони са с по-ниска температура на повърхността в сравнение с тези с добра кръвна циркулация.

Последствия

Упорити мастни натрупвания в определени области, трудно реагиращи на диети и упражнения. Това е така, защото тялото изгаря мазнини до които има по-лесен достъп чрез кръвообращението.

 

Решение

Решението е активиране на изгаряне на мастните киселини, чрез повишаване на кръвната циркулация в проблемните зони.
С VACUNAUT се съчетава акивиране и изгаряне на мазнините. Той прилага променлив натиск върху дермата и помага на кръвната циркулация да достигне корем и паласки. В резултат мастните киселини в тези области участват активно в обмяната и доставят енергия за мускулите. Така резултатът е естествен и дълготраен.

За гладка и стегната кожа

Кожата е най големият орган в нашето тяло. Грижейки се за нея подобряваме и общото състояние на нашия организъм.

Принципи на въздействие

За да са в тонус нашите мускули е необходимо редовно и дозирано да бъдат тренирани. За да е в тонус нашата кожа трябва да я стимулираме така, че тя да синтезира колаген и да подобрява своята еластичност.

Метод на въздействие

HYPOXI Dermology е революционен метод за „тренировка” на кожата. Чрез мрежа от 400 интегрирани камери с дозиран натиск, насочени в областта на корем, бедра, задни части, паласки и крака, се постигат невиждани до сега резултати. HYPOXI Dermology работи, защото е комбинация от две редуващи се високо ефективни терапии – вакуум терапия и терапия с натиск (компресия).

 

По време на вакуум терапия, кръвта се насочва към кожната тъкан, където се обогатява с притока на хранителни вещества и кислород. По време на терапия с натиск натрупаните токсини в дермалния слой се изтласкват от кожата в кръвния ток и се транспортират до пречистващите органи. Резултатът е кожа освободена от отрови и стимулирана да си произведе колаген, което значи здрава и стегната кожа.